Frakt & Leverans | Under lanseringsperioden tillämpas fri frakt.

Just nu: Fri frakt till och med 2018-12-31.

Från och med 2019-01-01 gäller följande: Vid köp av produkter för över 500 SEK får du fri standardfrakt inom Sverige. Annars kostar frakten 59 SEK. Eventuell returfrakt är kostnadsfri. Vid normala förhållanden behandlas och skickas samtliga beställningar inom 1-3 arbetsdagar. Ordrar behandlas och förpackas måndag till fredag, med undantag för svenska helgdagar. Frakt- och leveranstid beror på utförd betalning och att varan finns i lager. Under eventuella utförsäljningar och realisationer kan leveranstiden vara något längre på grund av att vi hanterar en större mängd beställningar. När du handlar online får du en orderbekräftelse till din email. När din order har skeppats får du ytterligare en bekräftelse med instruktioner och information och hur du spårar din beställning och var du kan hämta ut dina varor.

 

Leveransbekräftelse

Så fort ditt paket finns redo att hämtas ut så får du ett SMS som meddelar var ditt paket finns samt en kod som du uppger för att hämta ut paketet. Observera att du måste uppvisa legitimation när du hämtar ut ditt paket från oss.

 

Spåra ditt paket?

När vi skickat ditt paket bekräftar vi det med ett mejl till dig. I mejlet skickar vi med sändningsnumret för din order. Med det kan du spåra ditt paket hos DHL. När ditt paket kommit fram till närmsta servicepoint får du ett sms till mobilnumret du angav i din beställning. För att spåra ditt paket, klickar du på följande länk:  http://www.servicepointinrikes.se/